PVC stolarija

ALUMINA BIH TRGOPROMEX GROUPObezbjedite dugotrajan osjecaj udobnositi, mira I sigurnosti je glavni cilj prilikom gradnje vlastitog doma. Veoma je bitan izbor materijala prilikom gradnje, a prozori su jedan od elemenata pred koje postavljamo najvise zahtjeva pogorovo ako se zna das u to najtanja mjesta na fasadi kuce. Oni moraju trajno da odoljevaju orkanskim vjetrovima, gradu, naletima kise, velikim temperaturnim razlikama unutrasnjosti i spoljnim.
Priprodne sirovine

Osnovne sirovine koje se koriste za izradu pvc prozora je tvrdi polivinihlorid koji se dobija od prirodnih sirovina kuhinjske soli I nafte. Specijalni elementi dodaju se radi obezbjedjenja otpornosti na udare I ocuvanje forme prozora.
Savremen dizajn
TRGOPROMEX Vam nudi pvc prozore koji nece sluziti samo kao stedstvo za postizanje svoga cilja. Oni daju peseban ton arhitekturi, daju jednostavnost objektu svojiom konstrukcijom nepravilnih oblika: polukruznim , kruznim I trougaonim prozorima.
Boja

Boje vedrih tonova osvjezice objekat, a vjesta imitacija drveta perfektno se uklapa u klasicni ambijent doma. Boja pvc prozora su postojane tj. Ne mjenjaju svoju nijansu pod atmosferskim uticajem ( suncevom toplotom, snijegom, kisom, I velikim temperaturnim razlikama .
Lako odrzavanje

Pvc prozori su postojani , otporni na atmosferske uticaje, a njihov povrsinski sloj odnosno boja je trajna sto iskljucuje potrebu da se premazuju bojom u toku cijelog vijeka trajanja. Okvit I krilo pvc prozora, za razliku od drvenih prozora, dovoljno je povremeno ocistiti sredstvomm za ciscenje ( krpom, mlakom otopinom vode I tekucine za sudje)I vas ce prozor izgledati kao nov.
Visok stepen izolacije

Osnovna karakteristika pvc-a kao sirovine su odlicne termo I zvucno izolacione osovine, a da bi se te karakteristike jos poboljsale prozori se konstuisu od visekomornij profila cie se uglovi hermeticki zatvaraju postupkom varenja cime se dobija proizvod sa veoma niskim koeficijentom toplinske propustiljvosti.
Visekomorni sistemi

Pvc prozori se izraduju od visekomornih sistema koji obezbjedjuju cvrstocu I postojanost prozora, visok termoizolacioni koeficijent I zvucnu izolaciju.TRGOPROMEX svojim klijentima nudi sisteme sa pet I sest komora.

Staklo

Treba imati na um da od cjelokupne povrsine prozora 30 procenata otpada na krilo I okvir prozora, a osltalih 70 procenata na staklo pa je stoga TRGOPROMEX Vam nudi staklo sa veoma niskim koeficijentom toplotne I zvucne propustljivosti.

 

MODELI VRATA

Postano u Proizvodni program